bewustwording Regressie Schaduw Spirituele ontwikkeling Ziel

De Priesteres

Ze zag, ze voelde, ze hoorde, ze wist.
Maar ze durfde er niks mee te doen. Iets hield haar tegen.


Mensen kwamen spontaan op haar af, aangetrokken door haar energie. Maar ze durfde niet. Bang dat ze het verkeerd zou doen. Bang dat er iets vreselijks zou gebeuren. Ze wist niet wat en ze wist niet hoe, maar dat er iets ergs zou gebeuren dat wist ze zeker. Al was er geen enkele aanwijzing voor. Althans niet in dit leven.

Dapper daalde ze door de lagen van overtuigingen, angst en conclusies. Ze vond zichzelf op een andere plek in een andere tijd. Een tempelleven, zij als priesteres. Begaafd en bewonderd viel ze in de valkuil van macht. Ze misbruikte haar gave voor pijn, angst, manipulatie en moord.

Toen ze stierf en volledig bewust werd van haar daden, nam ze zich voor nooit meer haar gave te gebruiken. “Ik mag NOOIT meer iets met mijn gave doen. Als ik mijn gave gebruik verlies ik mij in macht en verderf.”

Maar dat was een andere persoonlijkheid, in een andere tijd. Ze werkte door de lagen van schuld, schaamte en zelf veroordeling heen. De conclusie die was blijven leven na het sterven van de Priesteres, was niet de hare. Ze liet het los, transformeerde het en startte haar praktijk.

Ook werken met vorige levens? Neem contact met mij op.

Recommended Articles