bewustwording Blog Choicez Persoonlijke ontwikkeling Spirituele ontwikkeling

Volg de stem van de stilte

links.1Er volgt meestal een test na je keuze. Een verleiding om van je legende af te gaan. Be wise en vertrouw op dat diepe gevoel in jezelf. Op de stem die bijdraagt. Dat is niet de stem die je lokt, verleidt en streelt met woorden van valse liefde, zorgen of angst.

Dat is de test.

Volg de stem die in stilte spreekt. Zonder woorden maar des te duidelijker. Volg de stem die diep in jezelf warmte straalt. Volg de stem waarvan je op elk niveau voelt dat het klopt. Wat je hoofd ook zegt. Adem en ontvang.

Luister aandachtig naar jezelf.

We weten eigenlijk heel erg goed wat we voelen en willen. We durven alleen niet meer op onze waarheid te vertrouwen en laten ons verleiden tot de waarheden van anderen in hoe het hoort te zijn. Hoe jij hoort te leven. Hoe jij hoort te denken.

Volg je eigen pad. Wanneer je er van afgedwaald bent kies dan gewoon om jouw legende weer te leven. Beslis het en voel vervolgens je pad. Voel je antwoorden op de vragen die het leven biedt. Voel wat je met de situatie wil doen. Gebruik je innerlijk kompas. Hoe meer je op jezelf afstemt hoe makkelijker het wordt.

Stel jezelf de vraag hoe voelt dit voor mij?

Herken de test, de beproeving van de held, wanneer het voor je neus staat.
Dit is jouw leven. Dit is jouw tijd. Is het zoals je wilt? Zo ja, wat fijn! Zo nee… Maak het zoals je wil. Het van jou.

 

Recommended Articles