Referenties zielsregressie

Nooit gedacht dat er zo'n sterke vrouw in mij zit! | Referentie | LBL

Ik heb een life between lives gedaan bij Chantal. Het was een prachtige ervaring van een innerlijke reis die je beleeft vanuit je verleden tot het heden. Ik wilde meer inzicht in waarom ik het geluk steeds buiten mezelf zocht en nooit echt gelukkig was. Tijdens de sessie heb ik gezien hoe mijn vorige levens waren en ook wat de fouten waren die ik maakte, ik ben er achter gekomen hoe ik diezelfde fouten niet in dit leven moet maken.
 

De life between lives heeft me zoveel inzicht gegeven en heeft ook zoveel geheeld. Dat vond ik denk ik nog het mooiste, dat er gedurende de sessie ook dingen opgelost en geheeld worden. Nu zoek ik het geluk niet meer buiten mezelf en sta ik open voor het leven, ik leef met mijn hart en zit niet meer constant in mijn hoofd. En als  je open staat voor het leven, is het ongelooflijk wat je dan ontvangt. Ik heb tijdens de sessie gezien er ervaren dat ik het niet alleen hoef te doen en niet alleen sta, dat heeft me zoveel kracht gegeven. Ik heb mijn levensvreugde en waardering voor het leven weer gevonden en heb handvatten gekregen hoe ik die moet behouden. Ik had nooit gedacht dat er zo’n sterke vrouw in mij zit.

Dank je Chantal, je hebt me geholpen met het mooiste proces dat ik ooit heb meegemaakt en me weer tot de prachtige persoon gemaakt die ik ben. Het was een emotioneel inzicht waarbij je jezelf ontmoet, maar ook je zielengroep, je gids, je zielenmaatjes en de hoge raad. En samen helpen ze je de rode draad te zien in je leven, de puzzelstukjes vallen ineen en je ziet het hele geheel. Iets mooier had ik mezelf niet kunnen geven.

Liefs, L.

Recommended Articles