bewustwording Persoonlijke ontwikkeling Referenties Regressie Spirituele ontwikkeling Ziel zielsregressie

Geen paniekaanvallen meer | referentie | Regressie & LBL

img0074In eerste instantie had ik een mail naar een andere therapeut gestuurd. Ik vond het erg spannend om mijn verhaal te doen en hulp te zoeken en had eindelijk de stap gezet om te mailen.  Ik ontving maar geen reactie van haar en na nog een mail te sturen kreeg ik uiteindelijk een reactie terug dat haar internet er telkens “uit lag.”
Het voelde niet prettig en ik besloot daarom verder te zoeken en kwam ik dus bij Chantal uit.

Na haar gemaild te hebben kreeg ik snel een reactie terug. En heel belangrijk ik had er gelijk een goed gevoel bij.
Ik geloofde er altijd al in dat toeval niet bestond dus dit moest zo zijn!

Na de eerste intake had ik gelijk een goed en vertrouwd gevoel bij Chantal.
Het was gezellig en ze vertelde ook wat dingen over haarzelf. Ik was best wel zenuwachtig maar dit verdween eigenlijk snel. Ik besloot om een afspraak te maken voor een sessie.

De eerste sessie was erg bijzonder.
Ik kampte al jaren met paniekaanvallen en had altijd het idee dat er een achterliggende oorzaak was die ik niet kon thuis brengen. We zijn eerst teruggegaan naar verschillende kind herinneringen en toen naar een vorig leven. Hier kwamen we erachter waarom ik deze paniekaanvallen nog steeds had. Ik ben in een vorig leven niet goed gestorven waardoor er een stukje van mijn ziel op die plaats en gebeurtenis is achtergebleven.

Chantal heeft mij daar goed in begeleid om dit tijdens de sessie te verwerken en een plek te geven.
Het was best heftig maar ik voelde me daarna alsof er een last van me was afgevallen, heel bijzonder!
Tot op vandaag heb ik geen paniekaanvallen meer gehad.

Ik besloot dat ik nog een “Life Between Lives” wilde doen.

We begonnen aan de sessie en ik was eigenlijk gelijk ontspannen en snel in trance.
Ik vond het gevoel erg bijzonder, je voelt je eigen energie en een bepaalde gewichtsloosheid.
Alsof tijd niet bestaat en je helemaal in het nu bent.
Ook voelde het voor mij als thuiskomen om de zielen uit mijn zielengroep weer te zien(voelen).
Ik was zo blij dat ik daar weer was!

Ik kan het maar moeilijk beschrijven en vind ik dat je het zelf moet ervaren. Ik raad het zeker aan om naar Chantal te gaan als je meer over jezelf te weten wilt komen.

Ze is een topper en ik ga zeker nog eens naar haar toe!

 

Meer lezen? Soul Work

Recommended Articles