Referenties Regressie Spirituele ontwikkeling Ziel zielsregressie

Een geweldige reis | referentie | LBL

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWauw wat een geweldige reis heb ik met Chantal gemaakt. Het was voor mij de eerste keer. Aangezien ik al ervaring had met lichaamswerk en hypnose hebben we een afspraak gemaakt voor een LBL-sessie. Maar dat liep anders (wat trouwens heel gewoon is voor mij). Uiteindelijk week ze al vrij snel af van het protocol om mij in mijn volledig unieke reis te begeleiden. Heerlijk als iemand zo flexibel is dat ze eea kan aanpassen voor een optimale reis!

Het is uiteindelijk een combinatie van regressietherapie en een LBL-sessie geworden. Heel bijzonder!
Ik heb een aantal vorige levens bezocht met begeleiding van Chantal. Een daarvan was een dader-leven. Die was behoorlijk heftig zowel emotioneel en lichamelijk. Maar erg noodzakelijk voor mijn proces. Ook een aantal andere vorige levens. Het is moeilijk uit te leggen hoe het werkt.

Je bent volledig in je onderbewustzijn maar tevens ook zeer helder. Je geeft antwoorden voordat je kan nadenken dus deze zijn puur en primitief. Ik hoorde mezelf antwoordgeven op vragen die ik (als ik bewust was) anders zou hebben geantwoord. Zo heb ik een healing geweigerd (wat ik in het ‘echte’ leven NOOIT zou doen) omdat er eerst nog een regressie nodig was. Ook mijn lichamelijke reacties waren puur en primitief. En in het ‘echte’ leven zou ik gegeneerd zijn maar in regressie absoluut niet. Zo raar maar zo mooi!
Bij mij zijn er een heleboel ‘kwartjes gevallen’ die ik nodig had om verder te komen in mijn proces. Ik ben daarom Chantal zeer dankbaar voor deze reis!

liefs Ritska

Recommended Articles