bewustwording Choicez Persoonlijke ontwikkeling Regressie Spirituele ontwikkeling Ziel

De eerste Choicez Nieuwsbrief

ChantalDe allereerste Choicez Nieuwsbrief staat online!

Ik leer graag en ik deel graag. Sinds mijn zevende levensjaar ben ik bezig met de ‘IK’ in mijn ‘IK’. Dat delen doe ik al jaren via blogs en het Choicez Magazine en nu ook via een nieuwsbrief. De aller, aller, aller eerste Choicez Nieuwsbrief lees je HIER

Ontvang ook nieuws van Choicez in je mailbox, met bezinningsthema’s, (boek)recensies, ebook-tips, hart verkwikkende blogs, ervaringsverhalen,

Vraag&Antwoord-sessies, praktische tips, leuke acties, aankondigen van o.a. workshops, (gratis) webinars, podcasts en natuurlijk ook het Choicez Magazine zodra er weer een editie online staat. Schrijf je in via het formulier aan de rechterkant. En ontvang ook nieuwsbrief van Choicez!

Dank je wel voor het inschrijven! Ik hoop dat jij het met evenveel plezier leest als dat het gemaakt wordt.

Recommended Articles