Referenties Regressie Ziel

Soms is het simpel | Referentie | Regressie

Toen ik besloot om een aantal sessies met Chantal te  gaan doen wist ik dat er iets bijzonders zou gaan gebeuren. Ik had totaal geen ervaring met in trance gaan, en over vorig levens wist ik niet zo veel. Ik had er niet zo heel veel mee.

Toch was ik nieuwsgierig en waren er wat zaken in mijn leven waar ik wel eens mee aan de slag wilde. Soms heb je dat, dat er dingen zijn die je jaren bezighouden. Zaken die afgesloten zouden moeten zijn, zaken waarvan je weet dat je die integer en eerlijk bent aangegaan. Daar had ik er een paar van, ik kwam er niet los van en ze gaven diep van binnen toch, onbewust en soms bewust, onrust.

Chantal is een warme en professionele persoonlijkheid. En door haar nuchtere en directe aanpak is het fijn om onder haar begeleiding “op reis” te gaan. Wees niet verrast als je hele bijzondere inzichten krijgt, en bepaalde levensvragen beantwoord worden. Juist omdat Chantal zo onderwezen is in haar vak en door haar eigen gevoeligheid kan zij helpen om de inzichten die je krijgt op een nog dieper niveau in te zien door je te begeleiden in je ziel en in al het groots dat zich om ons heen bevindt. Om te midden van al dit bijzonders, maar eens weer te ontdekken dat het soms allemaal zo simpel is. Warme groet, Chantal van Schaik

Meer lezen? Soul Work

Recommended Articles