Aanbiedingen bewustwording Choicez introductiesessie Life between lives zielsregressie

Zomer actie Juli & Augustus

fotoWil je deze zomer op reis in jezelf? Je bent zoveel ervaringen, verhalen en talenten rijk. Sta je ervoor open om je ware leermeester, je ziel, te ontmoeten? De hele maand juli korting op de introductiesessie en op een LBL (zielsregressie, life between lives)

Wat levert het werken met de ziel je eigenlijk op?

Alles wat je in je NU blokkeert is al eerder ontstaan en de herhaling van een oud thema. Werken met de wortel van het thema zorgt voor het opheffen van blokkades en het vrijkomen van levensenergie. De verschuiving van overleven naar leven.

Je transformeert blokkades en beperkende patronen. Je zit steviger in het zadel. Je bent je bewust van je eigen energie en de wijze waarop je situaties creëert en beïnvloedt. Je bent in staat om je groei zelfstandig door te zetten. Je hebt leren reizen in de wereld van jezelf. Je ervaart je levensdoel, de zin van je bestaan en je persoonlijke missie helder. Talenten van je ziel zijn weer toegankelijk. Je vaart op je innerlijk kompas. Je voelt liefde en compassie voor jezelf en de wereld. De verbinding met jezelf is hersteld. Je blijft bij jezelf tijdens de eb en vloed van het leven. Je kunt switchen van referentiepunt. Je bent zowel de regisseur als speler.

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar het werken met de ziel, vorige levens en innerlijk kind? Boek dan een introductiesessie in Juli en maak gebruik van de korting.  Altijd al een LBL willen doen? Ook daarop loopt een actie. 

Vele wegen leiden naar jou. Ik bied er enkele. Kies de weg die bij jou past. Wees trouw aan jou.
Regressie wordt door sommige verzekeraars deels vergoedt en valt onder alternatieve geneeswijze.

Onverwerkte trauma’s dragen de parel van transformatie met zich mee. Keer naar binnen. Werk met je ziel.

De hele maand juli & Augustus korting op de introductiesessie en op de LBL. De introductiesessie wordt dan 100 euro en de LBL 250. De introductiesessie kost normaal 115 euro en de LBL 265 euro.

Een introductiesessie duurt ongeveer anderhalf uur.  Een LBL duurt zolang als het duurt.
Bedragen zijn inclusief BTW.

Meer informatie? Neem gerust contact met mij op.
Meer lezen over mij? Kijk hier.
Meer lezen over het werken met de ziel?  Kijk dan hier.

Regressie is een pittige vorm. Durf je het aan?

*Regressie wordt door sommige verzekeraars vergoedt en valt onder alternatieve geneeswijze.

Fijne zomer!

Deze actie loopt tot en met 31 augustus 2015

 

Recommended Articles