Referenties Regressie Spirituele ontwikkeling zielsregressie

Heden en verleden vallen samen in de schoot van mijn ziel.


1195425_79913168“Dansend van vreugde ziet Peter hoe de laatste negatieve energie mijn lichaam wordt uitgekotst.

Nadat een deel van zijn ziel ruim 32 jaar verbonden is geweest met mijn ziel kan ik hem eindelijk loslaten. Drie jaar voordat ik geboren werd heeft Peter het levenslicht niet gezien. Voor mij is hij mijn grote broer.

Hij is getuige van een fenomenaal schouwspel welke niet in een grote blockbuster zou misstaan. Peter staat, net als mijn ouders, net buiten de rand van een bolvormig energetisch schild. De bol is helemaal gevuld met een warm rood aura en in het midden van dat alles sta ik, intens gevoed door de energie van mijn warme rode vreugde. Iets probeert het schild te doorbreken! Mijn ouders worden furieus en vallen de demoon aan. Ik sta daar verkrampt, alle spieren aanspannend. Een vriendelijke hand schiet mijn vechtende hart te hulp en ik plof in een ontspannen zucht neer.
Een tikje nerveus lig ik op een bed. Chantal komt bij me zitten en helpt me verder te ontspannen. Dankzij het intake gesprek kan ze door het stellen van een aantal gerichte vragen al vrij snel tot de kern doordringen. Vanaf dat moment verkrampt heel mijn buik. Wel fijn dat we vooraf hebben besproken dat het lichaam de kern zou aangeven. In het uur daarna wordt er heel erg veel duidelijk over mijn eigen leven. Het leven wat ik heb geleid en wat, en vooral ook waarom, ik bepaalde dingen heb meegemaakt. Hoe ik al die jaren verbonden ben geweest met mijn overleden broer, zonder dat ik mezelf daar bewust van was. De pijn en verdriet die mijn moeder is aangedaan door mijn oma zorgt voor begrip voor haar situatie. Ze houdt zielsveel van mij, maar mijn demonische oma draagt ze bij zich. Mijn ouders, al heel lang niet meer bij elkaar en zonder contact, vechten al die jaren al voor mijn geluk. Ik ervaar dit gevoel tijdens deze sessie, zoiets fijns heb ik niet eerder gevoeld. Ik ben verlost van de demonen uit mijn verleden.

Dankjewel Chantal dat je deze reis mogelijk hebt gemaakt. Ik ben maanden geleden bij jou geweest en nu kan ik mijn verhaal over onze sessie pas kwijt. Het effect is nu zo hard voelbaar. Ik sta volledig in mijn kracht en heb het gevoel het universum aan te kunnen! Ik vond de begeleiding heel erg fijn en vertrouwd.Heden en verleden vallen samen in de schoot van mijn ziel.

– Paul”

Recommended Articles