bewustwording Blog

De taal van het Hart


images-4

We vielen in de afgescheidenheid toen we stopten met het spreken van dezelfde taal. Wanneer we terug in verbinding willen komen zullen we de universele taal weer moeten leren spreken. De taal van de compassie van het hart.

Daarvoor zullen we eerst onze pijn mogen helen dat het hart blokkeert waardoor angst regeert en men massaal controle probeert te krijgen over zijn medemens en zijn omgeving. Gefocust op verlies, tekort en afwijzing. Bloeden de spelers op het toneel van de wereld.

Het toont ons de strijd in onszelf. Hoe hevig die is. Keer naar binnen vind de compassie in je hart voor al dat leeft, inclusief jezelf. Begrijp dat elke millimeter van je leven je precies tot hier heeft gebracht. En dat dat goed is. Je bent waar je bedoelt bent te zijn. En jij kunt het verschil maken en de wereld helpen helen. Heel je pijn. Heel je hart. Als iedereen dat zou doen zou er geen oorlog meer zijn.

Zo binnen zo buiten. De wereld is de spiegel van het collectief.

Heel jezelf. Keer terug naar de eenheid. Spreek de taal van het hart.

Recommended Articles