bewustwording inner child Referenties Ziel

Jezelf onder ogen zien | Referentie | Regressie

Toevallige ontmoetingen, ik geloof er niet meer in. Het kan geen toeval zijn geweest dat ik Chantal op mijn pad tegenkwam. Lange tijd waren het gezellige ‘ontmoetingen’ en zo verstreken er weken, maanden, zelfs jaren.  Tijdens die ‘ontmoetingen’ kwam het werk van Chantal ook voorbij en zo kwam het dat precies op het moment dat ik stuk liep en wat inzicht kon gebruiken Chantal de juiste vrouw op de juiste plek was.

Jezelf onder ogen zien, of dit nu met gesloten of open ogen is, is een flinke uitdaging. Zoeken naar antwoorden in jezelf is een barre speurtocht. Je zit zo vast in jezelf en je eigen overtuigingen dat je de antwoorden eenvoudigweg niet ziet. Hoe fijn om dan een lichtje in het duister te hebben!

Maar voor je kan gaan zoeken is er vertrouwen nodig en veiligheid. Tijdens het intakegesprek kwamen die gevoelens als vanzelf. Chantal stelt je direct op je gemak,  ondanks haar directe vragen. De sfeer van haar praktijk is rustgevend. Maar nog belangrijker is dat je meteen weet en voelt met een professionele dame te maken te hebben. Iemand aan wie je je volledig durft over te geven.

Mijn sessie(s) met Chantal waren een boeiende belevenis en zeer verhelderend. Op liefdevolle wijze mocht ik terug in en naar mezelf en vond ik de antwoorden die ik nodig had om verder te kunnen. Mooi hoe diep je kan gaan met de juiste begeleiding!

Chantal bedankt voor wie je bent en dat onze wegen elkaar mochten kruizen! Wendy

Meer lezen? Soul Work

Recommended Articles