bewustwording Blog Choicez Persoonlijke ontwikkeling

Geef het tijd

Geef het tijd. Wat het ook is waar je doorheen gaat, geef het tijd. Hoe uitzichtloos het ook kan lijken dat is het niet.Geef het tijd. Oplossingen dienen zich aan wanneer je durft te vertrouwen en wanneer je ontspant. 

Geef het tijd. Leer het verschil herkennen tussen een authentieke emotie en de emoties die je met (doem) denken oproept.

Geef het tijd. Wanneer het lijkt alsof je niet kunt stoppen met piekeren en je het gevoel hebt ‘in je hoofd te zitten’ accepteer dat dan. Je hebt dat mooie hoofd niet voor niets. Stuur jezelf liefdevol richting voedende gedachten. Droom. Geef het tijd.

Wanneer je je zo alleen en verlaten voelt, accepteer dat dan. Analyseer niet over het waarom en hoe. Voel dat wat er is. Geef uiting eraan en laat de emoties die je ervaart er zijn. Het duurt niet voor eeuwig. Geef het tijd.

Waar je ook doorheen gaat, geef het tijd. Heb geduld met jou. En wees lief voor jezelf. Sta jou net zo dapper en liefdevol bij zoals je dat bij een geliefde zou doen.

Er komen andere dagen aan. Echt. Geef het tijd.

 

* Weet je al dat ik een YouTube kanaal heb waarin ik mijn ervaringen en kennis deel over het werken met de ziel? Abonneren is gratis. De link vind je hier. YouTube Chantal Cindy

Recommended Articles