bewustwording Referenties Ziel zielsregressie

Gastcollege | Referentie

Chantal heeft binnen de minor Spiritualiteit op de Hogeschool Saxion op enthousiaste wijze een gastcollege gegeven over haar werk als reïncarnatie- en LBL therapeute.

Ik heb haar zowel tijdens de voorbereiding als de uitvoering leren kennen als een gastdocente die zeer betrokken is bij haar onderwerp, maar daar ook afstand van kan nemen om er vanuit een andere invalshoek naar te kijken, iemand die met veel passie te werk gaat en niet bang is om out-of-the-box te denken. Gedreven, scherp, positief ingesteld en aansluitend op het gevoel van haar publiek, kan zij goed inspelen op wat er vanuit de groep komt en een inspirerend en interactief college geven.
Lars Lanke. Docent Saxion.

Meer lezen? Op het podium

Recommended Articles