bewustwording Choicez NieuwsBrief Persoonlijke ontwikkeling

Choicez Mini Magazine #1 – Februari

Misschien kun jij het je nog herinneren maar ‘vroeger’ maakte ik nog met veel plezier het Choicez Magazine. Ondertussen doe ik dat al een hele tijd niet meer, wat ik nu wel doe is een nieuwsbrief maken. Ik doe dat samen met Naomi die de vormgeving voor haar rekening neemt. We hebben nu terwijl ik dit schrijf net de tweede verstuurd er het neemt steeds meer de vorm van een mini magazine aan. Ik verheug mij nu al op de derde! Hieronder de allereerste nieuwsbrief, ik hoop dat je ervan geniet.

Een keer in de maand verschijnt er een nieuwsbrief. Hier kun je die van februari downloaden en/of lezen. Je kunt in de nieuwsbrief scrollen zonder dat je het download.
Wil je graag de nieuwbrief in je inbox ontvangen, schrijf je dan ook in. Scroll naar beneden, onderaan de pagina kun je je aanmelden. Veel lees plezier!

Heb je vragen over regressie of een Life between lives? Neem dan contact met mij op.

Schrijf je ook in voor SelfCare Sunday!

Hieronder kun je de nieuwsbrief downloaden, of er doorheen scrollen..

Recommended Articles