Referenties Regressie Spirituele ontwikkeling Zelf Liefde Ziel

Liefdevolle verbindingen

De website van Chantal kwam ik in 2011 tegen. Het bleef bij lezen van haar interessante blogs, Vlogs en informatie.Totdat er in mijn leven een aantal life changes events plaatsvonden en ik voelde dat ik hier iets mee moest doen.

Ik heb  gekeken op haar site en de chakra reis sprak mij enorm aan. Bij de eerste ontmoeting ( dit was best een donkere periode in mijn leven) begon ik te vertellen ( intake). Chantal maakte mij gelijk duidelijk dat we eerst moesten gaan werken met het innerlijk kind. 
Chantal had mij feilloos door en ja ik was teleurgesteld maar vertrouwde op haar inzichten en expertise.

Het werken met het innerlijk kind was nodig en confronterend om de mooie  intensieve, confronterende Chakra reis te kunnen maken. Ik voelde mij na de reis letterlijk lichter en liefdevol naar mezelf en naar anderen toe.

Chantal is betrouwbaar en oprecht. Is een professional die kundig is maar ook mee kan bewegen met degene die voor haar zit of ligt 😉 Dit heb ik als prettig ervaren.Thanks  dat je mee hebt gedacht in mijn financiële situatie en hier ben ik jou dankbaar voor.
Ik heb onze ontmoetingen vol met warmte, humor, liefdevol en helend ervaren. 

Warme Groet,
Lydia


Ben jij ook nieuwsgierig naar het werken met de ziel en wil je blokkades transformeren?

Neem dan contact met mij op.

Recommended Articles