Referenties Regressie Spirituele ontwikkeling

Referentie regressie

fb6fc1d067211d37_shutterstock_158138606.xxxlarge_2xIk ben bij Chantal terecht gekomen omdat ik merkte dat ik onderbewust nog patronen had die me tegen hielden in het dagelijks leven. Ik durfde dingen niet, viel altijd voor de verkeerde mannen, durfde mezelf niet te zijn bij mijn ouders omdat ik bang was dat ze me niet zouden accepteren, ik kon niet uitspreken wat er aan de hand was én ik kon al helemaal niet ruzie maken en voor mezelf opkomen.

Ik had ondertussen al reguliere zorg gehad (psycholoog tijdens burn-out en EMDR) en dat heeft me ook echt heel veel geholpen maar niet voldoende. Tenminste niet voor mij. Ik merkte dus dat er onderhuids nog van alles speelde en daar wilde ik wat mee. Die onrust moest weg. Ik ben begonnen met een losse afspraak bij Chantal. Uiteindelijk was het zo effectief dat ik nog een aantal andere aspecten heb aangepakt. En met succes! Ik merk door in je onderbewustzijn naar dingen te kijken dat er geen oordeel en ‘verhalen’ op zitten. Je kijkt dus sect wat er gebeurd en je kan dus de ladingen, oordelen en datgene wat je je hebt voorgenomen op dat moment zien. En aangezien je geen oordeel hebt vallen de kwartjes en krijg je inzicht. Je kan op dat moment de ‘angel’ eruit halen waardoor het in de toekomst niet getriggerd meer wordt. En dat heb ik gemerkt.

Ik heb meer ruimte in mijn hoofd. En het allerbelangrijkste; ik reageer niet meer zo heftig op dingen waar ik dat vroeger wel deed.

Denk aan opmerkingen van ouders / niet jezelf kunnen zijn / je niet ‘goed genoeg voelen’ en dat soort dingen. Ik ben meer mezelf YEAH! En ik wordt minder vaak getriggerd omdat ik de blokkades heb opgeheven en heb veel meer rust in mijn leven daardoor. Het is pittig maar ik vind het niet ‘eng’. Als je naar momenten in je huidige leven of een voorgaand leven gaat ervaar je alles weer (niet altijd leuk) maar je realiseert je dat je op de bank ligt bij Chantal dus dat maakt het zo veel minder eng!

Ik vind deze therapie zo veel verder/dieper gaan dan welke andere reguliere therapie dan ook. Ik heb hier zoveel meer aan gehad dat ik het ten sterkste aanraad!

Liefs, R.

 

Meer informatie? 

Werken met de ziel enzo

Contact

 

Recommended Articles