Referenties Regressie Ziel

Op het goede moment | Referentie | Regressie

Lieve Chantal,
Ik kwam op het goede moment bij je. Ik was klaar om jouw hulp te accepteren, en ik was klaar om er ook daadwerkelijk iets mee te doen. Jeveer zorgde voor een veilige omgeving waar alles gezegd mocht worden, en ik de vrijheid voelde dat ook te doen.

Je bent goed in het terugkoppelen van wat ik zei, zodat ik ook echt bij mijzelf moest nagaan wat ik voelde, en daar eerlijk over kon zijn. De manier waarop je mij begeleidde op mijn ontdekkingsreis naar wat ik nodig had was heel open en liefdevol.

tegelijkertijd voelde je goed of ik ‘vast’ zat of ik nog iets nodig had. De reis zelf heeft mij heel wat bijzondere momenten bezorgd. Ik kon mijzelf helemaal laten gaan, en het heeft mij zoveel gebracht. Je hebt mij daarin heel goed begeleid.

Wat ook heel prettig is dat je aanstuurt op zelfredzaamheid. En dat voorkomt langdurige trajecten, en dat is heel fijn! Ik ben je enorm dankbaar! Veel liefs, Patrick

Meer lezen? Soul Work

Recommended Articles