Welvaart volgt in het spoor van welzijn.
Choicez (2001) is de partner voor de mens binnen organisaties en biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van professionele, spirituele en persoonlijke ontwikkeling.

Choicez ondersteunt bij veranderingen en transformatieprocessen binnen mens en organisaties. Alles binnen Choicez is gericht op de mens en ziel. Werken en leven vanuit balans en bezieling zorgt voor gelukkigere mensen die optimaal en met plezier presteren en ook creëren.

Het unieke aan Choicez?

Choicez slaat een brug tussen twee werelden. Die van ratio en bezieling. Choicez is een van de weinige bureau’s die alleen met professionals werkt die aan beide kanten geschoold en ervaren zijn.
De kant van spiritualiteit, energie, de binnenwereld,  interesse en spelend met de mogelijkheden die kwantumfysica heeft gebracht. En ervaring en opleidingen in commerciële richtingen en hoger management, training, zakelijke coaching, NLP. En nog belangrijker, ze leven de combinatie ook.

Zo kun je Choicez prima benaderen voor het trainen van een call center, verwacht alleen niet dat wij met scripts werken. Wij trainen geen robots maar maken de bezieling wakker, dat werkt beter en dat zie je terug in de resultaten.

Choicez

Choicez (2001) is opgericht door Chantal van den Berg. Voor elke opdracht wordt een team van professionals samengesteld die het beste bij de organisatie en de energie ervan passen.

Choicez Spiritual

Choicez Spiritual  richt zich op de mens en op het werken met de ziel. Het is een specifieke tak binnen Choicez.  Je vindt daar spirituele blogs, workshops, ervaringsverhalen en sessies. Bekijk Choicez Spiritual ook eens.

The greatest power is to empower #choicez

Over Chantal

Ik werk met de mens. Of ik nou schrijf, coach op een podium sta, een gastcollege of een training geef, ik raak mensen. En soms schud ik ze door elkaar. Choicez. Net even anders.

Referenties

“Haar werkwijze is uniek. Haar persoonlijkheid ontwapenend. Haar invalshoeken en de snelheid waarmee ze verbanden legt, indrukwekkend.”

Choicez E-zine

Het Choicez Magazine inspireert je via artikelen, columns, diepte interviews, ervaringsverhalen, ritualen en meer. Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief wordt je automatisch op de hoogte gehouden als er een Choicez Magazine online staat. Laat je inspireren!

[button color=”extra-color-1″ hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”medium” url=”/choicez/over-chantal/” text=”Lees meer” color_override=”” image=”icon-arrow-right”]

Choicez Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom Choicez. Schrijf je in!

Algemene Voorwaarden

Over de Algemene Voorwaarden kun je hier meer lezen.

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Locatie

Op locatie; In Company.

De praktijk is gevestigd in Koog aan de Zaan, de routebeschrijving vind je hier, Lees verder.[vc_column_text][button color=”extra-color-1″ hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”medium” url=”/choicez/choicez-nieuwsbrief/” text=”Lees meer” color_override=”” image=”icon-arrow-right”][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][button color=”extra-color-1″ hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”medium” url=”/choicez/algemene-voorwaarden/” text=”Lees meer” color_override=”” image=”icon-arrow-right”][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

[button color=”extra-color-1″ hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”medium” url=”/choicez/locatie” text=”Lees meer” color_override=”” image=”icon-arrow-right”]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″ enable_animation=”true” animation=”flip-in” column_padding=”no-extra-padding” background_color_opacity=”1″ column_link=”/choicez/choicez-nieuwsbrief/” column_padding_position=”all”][vc_column_text]

Contact

[/vc_column_text][divider line_type=”Full Width Line” custom_height=”30″][vc_column_text]Heb je vragen? Wil je een afspraak maken? Of wat anders? Vul het contactformulier in, ik beantwoord je binnen twee werkdagen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ enable_animation=”true” animation=”flip-in” column_padding=”no-extra-padding” background_color_opacity=”1″ column_link=”/choicez/contact/” delay=”3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″ enable_animation=”true” animation=”flip-in” column_padding=”no-extra-padding” background_color_opacity=”1″ column_link=”/choicez/contact_me/” delay=”6″ column_padding_position=”all”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][button color=”extra-color-1″ hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”medium” url=”/choicez/contact/” text=”Lees meer” color_override=”” image=”icon-arrow-right”][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]