De naam zegt het al deze vorm is erg intensief en richt zich op het opheffen van blokkades, helen van trauma en het herstellen van de verbinding met jezelf. De Intensive start met een uitgebreid intake gesprek en een introductiesessie in Koog aan de Zaan. Zo kun je ervaren of mijn werkwijze überhaupt wel iets voor jou is en kan ik inschatten of de Intensive iets voor jou is.

Het kunnen werken met trance is een vereiste evenals het aankunnen van het tempo. Een intensive is niet voor iedereen. Het is een pittig traject met een therapeutisch doel. Gericht op verwerken, helen, toepassen en inzicht.

Wanneer wij na de uitgebreide intake en de  introductiesessie beide akkoord zijn ontvang je een offerte voor De intensive. Deze vindt plaats op een sfeervolle plek in de natuur, zodat je tussen de sessies door je makkelijk kunt ontspannen en terugtrekken en je geheel kunt focussen op je proces. Je kunt aangeven of je liever bij het strand of in het bos zit.

De sessies bevatten o.a.

  • vorige levenswerk
  • werken met bevroren en innerlijke delen
  • wandel Coaching
  • schaduwwerk
  • zielsregressie (LBL)

Een jaar tot na de intensive mag je gebruik maken van een herhaal sessie van twee en een half uur.

De kosten voor de voorbereidende sessie bedragen 360 euro excl. btw.  de sessie (intake & introductiesessie) ongeveer  3 en een half tot 4 uur. Tussen het intake gesprek en de introductiesessie kunnen 10 minuten pauze zitten.

Heb je interesse in een intensive? Neem dan gerust contact op.