bewustwording Innerlijke reis Persoonlijke ontwikkeling Workshop

Weekend Workshop Chakra Reis voor therapeuten & coaches

De Chakra Reis

De Chakra Reis is een methode om met innerlijke delen, vorige levens en niet eigen energie te werken. De reis werkt erg diep door, ruimt een hoop op en maakt geblokkeerde levens energie weer vrij.

Nadat ik tientallen jaren met veel plezier en succes deze methode in mijn praktijk heb toegepast, draag ik het nu graag aan jou over. Het is een reis die ik zelf voor het eerst ervaren heb toen ik begin twintig was tijdens een opleiding Intuïtieve en Creatieve ontwikkeling. Door de jaren heen heb ik het aangepast zodat het ingezet kan worden voor het werken met innerlijke kinderen, niet eigen energie en vorige levens.

Elk Chakra heeft een eigen thema, denk bijvoorbeeld aan je stem/geluid laten horen, je ruimte innemen, schuld, geven, ontvangen, liefde, etc. Tijdens de reis komen we die delen tegen die er nog mee zijn verbonden.

Elk Chakra heeft een taak, trilling en kleur. De onderste twee chakra’s corresponderen met het fysieke niveau en gaan over het materialiseren, neerzetten en begrenzen van je identiteit hier op aarde. De derde t/m vierde behoren het tot het niveau van het ego, de zesde en de zevende tot het niveau van de multidimensionale ervaring. De Ziel.

Wat leer je?

Je leert over de Chakra’s, de bijbehorende thematiek en hoe je de reis begeleid; De opbouw, verschillende interventies en ook bespreken we veel voorkomende symboliek. Na het volgen van de weekend workshop ben je in staat zelf deze reizen te begeleiden en kun je het aanbieden in je praktijk. De workshop heeft een theoretisch deel en is daarnaast vooral gericht op de praktijk, je ervaart en begeleid tijdens dit weekend ook zelf een reis.

Wanneer, waar en wat kost het?

De weekend workshop is op zaterdag 15 en zondag 16 April in Koog aan de Zaan.
Investering; € 300-, incl. 21% BTW

Voor het reserveren van jouw plek en meer informatie klik op de link WEEKEND WORKSHOP CHAKRA REIS

Wil je meer lezen over mijn achtergrond en ervaring, klik dan op de link Lees meer over mi

Voor het volgen van deze workshop is een opleiding als regressie of hypnotherapeut alsmede ervaring in het werken met vorige levens, niet eigen energie en innerlijke delen, vereist.

Wil je zelf een Chakra Reis ervaren kijk dan HIER

Recommended Articles