De behoefte van jongeren aan handvatten is groot. Het is heel leuk en nuttig om bijvoorbeeld geschiedenis en Duits te leren, maar wie leert je omgaan met het leven? Wie vertelt daarover? Hoe moeten zij zich innerlijk leiden? De lezingen zijn inspirerend en zetten aan tot nadenken. Het leven verbindt ons, we maken het allemaal mee. Dus laten we het daar over hebben.

De lezingen zijn verhalen uit de praktijk.
Verhalen die je meenemen. Die je kunt ruiken, proeven en bijna aanraken. Verhalen die gedeeld willen worden omdat ze gedeeld horen te worden.Vreugde en pijn is iets wat we allen kennen toch zo weinig over leren. Nu we het nog maar weinig doorgeven binnen families en bij kampvuren, wordt het weer tijd om een eeuwenoude traditie in ere te herstellen en het een nieuw jasje aan te doen. Verhalen vertellen. Echte, rauwe verhalen met een boodschap en een lach.

Alles op maat zodat er ingespeeld kan worden op heersende thema’s. Uiteindelijk is elk thema archetypisch en terug te brengen tot de basis.

Vraag een offerte aan.

*De lezing kan ook uitgebreid worden naar een maandelijks programma.

Stel je eens voor dat jij dit zou hebben ontvangen op school….

Dat je had geleerd over hoe sterk gedachten je gevoel beïnvloeden en hoe je visualisatie in kunt zetten, wat persoonlijke macht en hoe reactiviteit dat blokkeert. Hoe je om kunt gaan met jaloezie en liefde? Hoe je anderen niet de macht over je emoties hoeft te geven? Hoe talentvol en bijzonder je bent. Hoe zou dat zijn?

Stel dat je maandelijks op vrijwillige basis naar verhalen kon luisteren die inspireren en je doen laten nadenken over jezelf en je beperkende overtuigingen en over het leven. Zou jij dan gaan?

 Wat heeft de school er eigenlijk aan?

Leerlingen, bewust van hun innerlijk leiderschap hoe zal dat zijn voor de sfeer?
Ze zeggen dat wij mensen handelen vanuit of angst of liefde. Hoe zou het zijn als de motor (zelf)liefde is? Mensen, ook jonge mensen, die bewuster zijn van zichzelf zullen minder snel negativiteit in wat voor vorm dan ook verspreiden en zich meer betrokken voelen bij het welzijn van anderen. Dat is een logisch gevolg.

Informeer naar de mogelijkheden en vraag een offerte aan.