Beroepsvereniging

Deze praktijk is aangesloten bij het NIBIG

Deze praktijk is NIET meer aangesloten bij de NVRT, de Nederlandse Vereniging voor Reïncarnatie therapeuten. Na jaren van lidmaatschap heb ik besloten de vereniging te verlaten, dit omdat de verzekeraar zich steeds meer met ons vak begon te bemoeien.

Zorgverzekeraars die regressie & reïncarnatie therapie vergoeden. Ik word momenteel niet meer vergoed omdat ik niet met alle grillen van de verzekeraars ben meegegaan. Er zijn weer nieuwe voorwaarden gesteld, waaraan op korte termijn voldaan moest worden en waar ik niet achter sta. De verzekeraar bepaald niet de zorg. Hulpverleners van allerlei soort (ook mijn tandarts) lopen tegen de bemoeienis van de verzekeraar aan. Wanneer ik meer tijd heb in mijn agenda en een extra opleiding heb gevolgd, dan worden ook mijn sessies weer vergoed.
(18-01-2018).  Op de website van de NVRT kun je regressietherapeuten vinden die al wel an de voorwaarden hebben voldaan en dus (mogelijk) vergoed worden door je verzekeraar.

Tarieven

Indien anders vermeld zijn alle prijzen incl. BTW
*
Voor bedrijven geldt een ander tarief. Informeer naar de mogelijk heden.

Intakegesprek – 150 euro  * duur ongeveer anderhalf uur, kan uitlopen naar twee uur.

Sessie – 150 euro per sessie  Inner child work, Reïncarnatie therapie. Duur 1.5 uur. Voor deze sessies geldt een gereduceerd tarief wanneer je inkomen onder een bepaalde grens is & je verzekeraar de sessies niet vergoed, betaal je 125 euro incl. BTW  per sessie. Informeer naar de mogelijkheden.

Introductie sessie – 125 euro, inclusief BTW.  Duur anderhalf uur

LBL –  265 euro *duur 3 tot  5 uur*

Proces werk; Vraag een offerte aan. Neem gerust contact met mij op. Ik beantwoord je mail binnen twee werkdagen.

Workshops – Afhankelijk van de duur en locatie. Bij de workshops staan de investeringen vermeld

Annuleringen

Een afspraak dient 48 uur van te voren te worden geannuleerd. Indien dit niet het geval is wordt, ongeacht de reden, het consult (twee uur) volledig in rekening gebracht.

BTW – Indien anders vermeld zijn alle bedragen inclusief BTW
*Voor bedrijven en ondernemers zijn alle prijzen exclusief BTW

Overige informatie:

Chantal van den Berg;
Gediplomeerd Trainer & Coach, Gediplomeerd Reïncarnatie – & – Regressie-therapeut. Gediplomeerd Life between lives begeleider.  Copyright 2015-2016 . KVK 30241072 . Bankrekening.  NL75 TRIO 0212 4497 37