Nadat ik voor de zoveelste keer de vraag kreeg of ik mijn technieken na al die tijd eens niet zou willen overdragen. Begon ik er eens serieus over na te denken. Doordat ik en praktijk voer en als freelance trainer voor bedrijven werk is de overdracht van kennis en vaardigheden mij niet onbekend. En wat is nou mooiere kennis en praktijk om over te dragen dan het werken met de ziel? 

Op het moment zijn er vier aanmeldingen Om de investering voor de deelnemers redelijk te houden wil ik het doen bij minimaal 10 deelnemers.

Het traject zal ongeveer anderhalf jaar duren, een tijdsinvestering vragen en is alleen toegankelijk voor mensen die al in het veld werken als psycholoog, coach, of therapeut. Ook het is het belangrijk dat je al het nodige aan jezelf gewerkt hebt en door ervaring bekend bent met het werken met vorige levens.

Wil je graag op de lijst? Stuur mij dan een email waarin je refereert aan de Overdracht

*Er zijn goede opleidingen in NL die aan de basis beginnen, ik verwijs je daar graag naar door als je interesse hebt om het vak te leren en graag een opleiding wil doen. Stuur mij gerust een mail. Het is mooi vak!