Vanaf mei starten er weer een serie losse workshops. Elke workshop is gericht op heling en transformatie en het zelfstandig voorzetten daarvan

hieronder volgt een beknopt overzicht wanneer je op op de link bij de workshop klikt kom je bij de uitgebreidere beschrijving.


Chakra reis

De mildste workshop van het rijtje. Een kennismaking met je energiesysteem. Je leert je energie centreren (bij jezelf blijven), terughalen en afschermen. En je maakt kennis met de zeven basischakra via een geleide meditatie visualisatie.

Meer lezen over deze workshop? Chakra reis


Ik besta.

Tijdens deze workshop werken we met de drie onderste basis Chakra’s. Deze corresponderen met het neerzetten van jezelf in de fysieke realiteit en zijn gericht op het IK. Het derde Chakra behoort tot het niveau van het Ego en is een belangrijke ondersteuning in het helen van het tweede Chakra.  Er mogen zijn, mogen ontvangen, je ruimte innemen. Recht hebben op eigen emoties, verstevigen van identiteit. Je richting bepalen.

De blokkades die hiermee samenhangen zijn; angst, schuld en schaamte. Angst om te mogen zijn, schuldig om je jij je voelt en om wat je vraagt en schaamte om te handelen zoals je wil en te zijn wie je bent.

Meer lezen over de workshop?  Ik Besta

 

Ik laat mij zien

Tijdens deze workshop werken we met het derde, vierde en vijfde Chakra. De thema’s die hierbij horen zijn; ik bepaal, ik accepteer en ik laat mij zien. De blokkades die hier vaak mee samenhangen zijn; schaamte, verdriet en een valse identiteit. Het loslaten van het gecreëerde zelf die ontstaan is om het authentieke zelf te beschermen. Het verbinden met de acceptatie van je hart.  Het jezelf kunnen laten horen.

De energie van het derde Chakra is in deze workshop meer naar buitengericht en bij de workshop Ik Besta meer naar binnen.

Meer lezen over deze workshop? Ik laat mij zien

 

Ik weet ik zie

Deze workshop richt zich op het zesde en zevende Chakra en behandelt thema’s als zelfreflectie, het vertrouwen in het eigen weten, waarneming en de intuïtie. En correspondeert met het transpersoonlijke gebied.  Het zien en het weten.

De blokkades die we hier vaak tegen komen zijn illusies. Het gebrek aan verbinding en vertrouwen met en in je  multidimensionaal, de illusies die je geleerd hebt te accepteren over jezelf en de onthechting van je spirituele kern.

Meer lezen over deze workshop? Ik weet. Ik zie.

 

Conceptie

Vage en diep helende workshop. Eentje waarbij van alles gebeurt, wat nog stevig doorwerkt in je leven en waar je na het volgen ervan aan een ander nauwelijks kunt uit leggen wat je precies ervaren hebt omdat woorden niet toereikend zijn.

Nieuwsgierig? Lees meer over deze workshop. Conceptie

 

De wortel van zelfveroordeling

Onder pijn en beperkende patronen ligt vaak de zelfveroordeling. Ergens diep is er een onderstroom dat je ‘het allemaal niet verdient’, het niet waard bent of niet goed genoeg bent. Kort om er niet mag zijn. Daar diep onder ligt vaak de primaire zelfveroordeling waar dit patroon mee begonnen is.

Deze workshop is geschikt voor mensen die al enige ervaring hebben in het reizen in zichzelf en het toestaan van wat zich wil laten zien.

Meer lezen over deze workshop? Zelfveroordeling