Je krijgt de liefde die je gelooft dat je verdient

Er zijn heel wat mensen die verslaafd zijn aan een giftige liefdes relatie. Eentje waarvan je weet dat het niet goed voor je is en je er toch niet mee stopt. Jij wil meer dan de ander en zoekt steeds de afwijzing. Je neemt genoegen met kruimels en kliekjes terwijl je weet dat je hoofdmaaltijden verdient.

Je zet jouw leven on hold en wacht tot de ander je eindelijk in de zijne of hare past. De ander verbindt zich niet echt en/of zit in een relatieJe wordt geheim gehouden en hebt elkaar in sommige gevallen zelfs nog  nooit ontmoet (online relatie). Je weet dat het niet klopt en toch benoem je de ander als de ware. Je wacht tot het moment dat de ander je bestaan echt erkent en je werkelijk ziet. Je bent steeds met de ander bezig en het voelt als een verslaving. Kijken wat de ander doet. Is er online activiteit, met wie, hoe vaak, wanneer. Alles wat met de ander te maken heeft trekt je aandacht. Je weet dat het niet klopt. En toch doe je jezelf tekort, alsof jij jou straft.

Wat zit hieronder?

Het is als een verslaving en de ander je drug. Je MOET met hem/haar bezig zijn.
Ga het aan met jezelf en heel dit patroon Hier werken we intensief aan. We doen dit op locatie en ontrafelen alle draden die met jouw Liefdes Verslaving te maken hebben en herstellen de verbinding met je zelfliefde. Want de relatie die jij met jezelf hebt weerspiegelt zich in de relaties om je heen en ergens ben jij gaan geloven dat je dit verdient.

Je voelt dat je grenzen overgaat, je weet dat je moet stoppen en toch ga je door. Die paar kruimels smaken hemels.

Na deze week ben je in staat beter bij jezelf te blijven en de rust in jezelf te bewaren.
Je kunt accepteren dat je voelt wat je voelt en jezelf evengoed blijven leiden. De verbinding met jezelf is versterkt, jij ziet jou. Wonden zijn geheeld. Je hebt een goed inzicht in wat voor relatie je wil en bij je past.

  • Werken met vorige levens
  • Werken met bevroren delen
  • Zielsregressie
  • Wandel coaching
  • Opdrachten

Wanneer je interesse hebt in dit traject beginnen we eerst met een uitgebreid intake gesprek en een introductiesessie in Koog aan de Zaan. Zo kun je ervaren of mijn werkwijze überhaupt wel iets voor jou is en kan ik inschatten of dit traject iets voor jou is. De kosten voor de voorbereidende sessie bedragen 360 euro excl. btw. de sessie (intake & introductiesessie) ongeveer 3 en een half tot 4 uur. Tussen het intake gesprek en de introductiesessie kunnen 10 minuten pauze zitten. Wanneer we hierna door willen gaan volgt de offerte. Je hebt bij de locatie keuze tussen bos of strand.

Wil je meer informatie en of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.