Het basis principe van de coaching is dat jij alles zelf creëert. Wie is het die creëert? Hoe versterk je je invloed in dit creatie proces?  Team coaching wordt altijd gecombineerd met individuele coaching. Voor pesten op het werk heeft Choicez speciale trajecten. Neem contact op voor meer informatie

Choicez biedt verschillende mogelijkheden binnen Coaching: o.a.

Life & Soul Coaching

Ben jij echt klaar voor innerlijk leiderschap? Durf jij te zien wat je projecteert en in stand houdt? Innerlijk leiderschap begint met de relatie tussen persoonlijkheid en ziel. Durf jij het aan?

Burn Out, herstel & preventie

Burn out de nummer een reden voor uitval op het werk. Hoe ontstaat het? Hoe kun je ermee opgaan? Hoe voorkom je het?

Mindfullnes & Mindset

Hoe behoud  je balans in de hectiek van de dag waarin van alles door elkaar heen vloeit? Hoe zorg je dat je niet in een burn out terecht komt? Traject voor bedrijven en particulieren.

In Company Coaching Abonnementen

In Company. Neem een abonnement waarvan alle werknemers gebruik mogen maken. In deze snelle tijd waarin we nu leven hebben mensen andere behoeften. Bied ruimte voor sparren en ondersteuning.

Skype

Online coaching is bewezen effectief en Skype coaching doet niet onder voor live sessies. Je kunt in je eigen veilige, vertrouwde omgeving genieten van individuele coaching op maat. Je kunt zelfs in het buitenland zitten. Afstand doet er niet meer toe.